Lille

Mijn ontdekkingsreis: Precious Locations en Lille

Ik zal me even voorstellen ik ben Bernard de Zwijgers. Ik ben 24 jaar en heb een HBO diploma in vrije tijdsmanagement. Mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in reizen en zien wat er allemaal in de verte is te zien. Ik ben onwaarschijnlijk nieuwsgierig aangelegd en wil alles weten. Zo staat raften op de wildwaterrivieren van de Ardennen in mijn lijst, maar ook kliffdiven in Mallorca, bungeejumpen in Bulgarije en Kamelen rijden in Egypte.

 

Mijn ontdekkingsreis

 

Mijn ontdekkingsreis begon vanuit Nederland waar ik het vliegtuig pakte naar Thailand. Lekker cliché maar een prima begin als ik terug kijk. De gastvrijheid in Thailand is van een ongekend hoog niveau. Het is er altijd gezellig en of dit nu is omdat ze iets van je willen stelen of dat ze het echt menen het heeft daar een goede sfeer. Mijn vrienden hebben een bijnaam voor mij bedacht: Sfeerproever. Wat ik een prima naam vind voor mij aangezien ik de sfeer en gezelligheid centraal stel in mijn leven. Mij zal je niet zo snel achter een bureau zijn zitten met een 9 tot 5 job. Uiteraard als dat nodig zal ik het wel doen, maar op mijn gelukkigst ben ik als ik met mensen werk die ik kan blij maken met de dienst die ik aanbied. Ik kwam terecht bij Precious Locations in Griekenland. Zij bieden enkel unieke hotels aan waar de gezelligheid en het onderscheidend vermogen centraal staat. Toen dacht ik: Yesss dat past bij mij. Ik ga maar is solliciteren. Er was geen baan vrij, maar ik heb toch gesolliciteerd en werd aangenomen als accommodatiebegeleider. Het verdiend redelijk en het is dankbaar werk.

 

Klaar in Griekenland dan naar Lille

 

Toen ik klaar was bij Precious Locations na 3 jaar ben ik naar Lille gegaan en daar nog even gaan studeren. Ik deed een 1 jarige major in communicatie en de psychologie daarvan. Ik reis nu vaker naar Lille aangezien de stad ook een warmte uitstraald die je niet zo snel van een Franse stad zou verwachtten. Kijk op www.lillefrankrijk.nl.