Dierentuinen top 10 Nederland

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 1 Safari Park Beekse Bergen

safaripark beekse bergen

Safari Park Beekse Bergen is de NR 1 in de ‘Dierentuinen top 10 Nederland’ . Dit omdat je er een ervaring krijgt die niet veel andere dierentuinen je kunnen bieden.. Je kunt er op auto safari, dit houdt in dat je tussen de dieren rond rijdt. Hierdoor krijg je dus van die ervaringen en herinneringen zoals likkende Giraffen aan het dak van je auto!

 

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 2 Diergaarde Blijdorp

Op nummer 2 staat Diergaarde Blijdorp, het park staat hoog aangekaart bij de bezoeker reviews op het internet en beschikt verder over een Oceanium en Amazonica. Het park is heel erg leuk voor de kleintjes onder ons en het park zorgt voor een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 3 GAIAZOO

GAIAZoo is een leuke dierentuin met een groot aanbod aan dieren, in de online reviews doet GAIAZoo het goed. Verder is GAIAZoo een prijswinnende dierentuin.. Kijk hieronder voor een impressie van GAIAZoo naar het filmpje:

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 4 Uilen – Dierenpark de Paay

In het Uilen – Dierenpark de Paay kun je 78 verschillende diersoorten zien, waaronder de bijzondere uilen collectie, de uilen zijn ondergebracht in een speciaal uilen bos waar ze goed te bezichtigen zijn. Het is een goedkoop park waar ook mensen met een kleine portemonnee heen kunnen!

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 5 Dolfinarium

Het dolfinarium is een heel mooi park waar je zelfs dolfijnen onder water kunt zien! Ga er eens kijken en zie zelf al de mooie dieren uit de onderwater wereld!

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 6 BurgersZoo

BurgersZoo heeft een collectie van meer dan 10.000 dieren! Het is één van de grotere parken in Europa, het is een park met leuke thema’s. Een top park dus!

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 7 Apenheul

In dit park vind je alleen maar apen en het leuke ervan is dat ze ook nog eens los rond lopen! (de kleintjes dan). Pas wel op voor je sieraden en haar speldjes e.d. want die willen ze nog eens mee nemen

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 8 Artis

Artis bestaat al sinds 1838 en is een heel erg bekende dierentuin. Veel variatie aan dieren en door die 2 redenen moest Artis in de dierentuin top 10!

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 9 ZooVeldhoven

Op 19 April 2014 werd ZooVeldhoven opnieuw geopend. Dit was een groot succes, mensen waren zeer tevreden en er waren volop dieren te zien. Kom ook eens kijken bij ZooVeldhoven

Dierentuinen top 10 Nederland – NR 10 Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort heeft een aantal leuke thema’s waaronder het Dinobos en een speciale plek waar je nachtdieren kunt bekijken!